2013 m. sausio 5 d., šeštadienis

Lava ir vanduo



Labas visi !!!
Kaip vakar sakiau , kad rašysiu šiandien iš ryto apie lava ir vandeni , na tai ir parašysiu .
Kam reikalinga lava ir vanduo ? Tai išiaiškinsim dabar .
Vanduo :
Jį galima į kibira isipilti , ir dar jai prie saves turesite vandens kibira ir pamatysite lava  , tada jums reikes vandeni įpilti į lava ir tada vetoj lavos bus obsidianai :




Jis atrodo taip ir vadinamas : Obsidianas .
Ką daryti su obsidianu ? Jei norite į pragara tai jis bus reikalingas , kaip bus tema apie pragara , tada parodisiu kaip atrodo šitie vartai į pragarą ir visa kita .
Dar vamduo reikalingas kaip sodini pvz. : kvečius , arbuzus . Tada reikia kad arti augančiu dalyku butu vanduo . Prie medžiu nebutinai , o cukranedres tik prie vandens galima sodinti kaip ir kitas seklas .
Va ir tiek apie vandeni .

Lava :
Baisu butu , jei įkristum į lava , nes iškarto mirtum . Lavoje plaukioti negalima , o vandenyje galima . Jei turesite kibira su lavos , galima tada kibira su lava pripilti į vandeni ir vietoj vandens bus akmuo :



Jis atrodo taip ir čia yra paprastas akmuo .
Aš taip nekada nedarau , nes galiu nueiti į pozemius ir akmens prisikasti , aš geriau vandeni į lava ir gaučiau obsidiana , bet obsidiana galima tik su deimantiniu kirtikliu iškasti , o kaip iškasat padarote taip :



Nera skirtumo padaryti taip ar taip ant paveiksliuko gerai parodyta , o kaip padaryti , kad dirbtu jis ? Reikia vidury uždeginti su titnagu ir plienu ir dirbs .
Na tiek ant dabar , dar veliau rašysiu kokia nors tema .
                                                                       Viso .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą