2013 m. sausio 6 d., sekmadienis

Vilna


Sveiki ir vel visi , šiandien jums rašiau apie šarvus , o dabar apie vilną . Kaip gauti vilna ? Vilną galima gauti iš aviu , na kaip nužudai ir gauni . Avys dažniausiai buna baltos , bet dar yra juodos , pilkos , juodos , dar buna kitokiu spalvu , bet labai retai . Aš mačiau tik viena karta rožine avi , kaip žaidžiau . Bet yra dar vienas budas gayti vilna , ją galima padaryti . Ją daryti reikia taip :



Reikia daryti su siulu , siula gauti galima nuo monstro (voro) . Kam reikalinga vilna ? Iš vilnos galima padaryti : Lova ir paveikslus .
Lova daryti reikia taip :



O paveikslus taip :



Lova reikalinga , kad miegoti , o miegoti galima tik nakti .
Paveikslai reikalingi , kad pakabinti kur nors namie ir bus gražiau .

Vilnu yra daug spalvu . Gali but pvz. : Raudona , geltona , žalia , melyna , rausva ir t.t.  Visokiu yra spalvu , kitos spalvos yra gražesnios , nei balta . Kaip dažyti vilna ? Ją dažyti reikia taip :



Galima su bet kokia spalva dažyti . O kaip gauti spalva ? Dvi pirmas spalvas galima gauti iš geliu , va taip :

                                           

Šias spalvas sujungti taip :

 

Dar yra balta spalva , balta spalva galima gauti nuo monstro (kauloto) ir kaip nužudot jį galite gauti kaulą , o su kaulu padarykite taip :



Ir veliau taip gaudinekite spalvas , aš jums va jau daviau šias firmines spalvas ir jus jas bandykite keisti , galite balta sujungti su raudona ir taip jungti spalvas .
Dar 2 spalvas galima gauti paprastai . 1 galima iš kaktuso , reikia gauti kaktusa ir jį krosnyje pakepti ir bus žalia spalva , o 2 rasti požemese , jį yra tamsiai melyna atrodo taip , na su ją galima ta padaryti :



Na tai jus turbut spalvu daug gausite , patys ten bandykite sujungineti spalvas ir pavyks , dar viena spalva galima gauti nuo aštunkuojo , jis yra vandenyje , toks juodas kuris plaukioja , jį nužudot ir gaunate dar viena spalva , ir su ją galima taip padaryti :



Na taip tokia šiandien va tema , sekmes jums su spalvom , turbut daug spalvu gausite kuriu čia neparadžiau .
Rytoj tema rašysiu tik vakare apie 17.30-19.00 , nes rytoj į mokyklą jau reikia , o dar pamokos  na tai tik vakare rašysiu kokia nors tema . Na tada sekmes jums su spalvom  .
                                                                                    Iki rytojaus .
                                   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą